fredag den 23. oktober 2009

Kommentar

Her nedenfor følger min kommentar til Berlingske Tidendes blog af Per Meilstrup omhandlende klima. Nærmere bestemt hans artikel: KLIMA-SKURKENE BLIVER HELTE - OG OMVENDT.

En sidehistorie, ja en bemærkning, jeg ikke kan undlade er dog, at der til udfærdigelse af kommentarer på Berlingske Tidendes blog også hører, at de skal bedømmes. Min kommentar har nemlig ikke bestået eksamen og figurerer derfor ikke på Berlingske Tidendes blog af Per Meilstrup. (Det vides ikke herfra, hvem, der forestår bedømmelsen af kommentarer på Berlingske Tidende, hvad bloggen Den Grønne Bundlinie angår). - Måske var det bare en systemfejl, hvem ve'? Klimaet på Berlingske eller i miljøstyrelsen for den sags skyld, kan jo vise sig at være udmærket rentabelt?

Endeligt skal jeg sige, at jeg naturligvis ikke har ændret i kommentaren i mellemtiden - og at jeg har for vane at tage en ordret kopi af det jeg siger på skrift. Derfor!


**********************************************************
Den ikke-beståede JHMkommentar til artiklen:
**********************************************************


Klima, jamen altså kære danskere i akademikervældet.


Klima-anliggendet er vokset frem ud af industrialiseringen. Emnet hed tidligere forurening. Green-peace var blandt andet med til at gøre det populært, altså gøre mennesker verden over opmærksom på forureningens omkostninger i vort miljø, mad, osv. Sidenhen har den peace-love-and-understanding-bevægelse fundet vej op gennem universiteterne og ad den vej ind i statens forskellige styrelser. Sundhedsstyrelsen, naturstyrelsen, veterinær-styrelsen og så videre.


Derfor er det politik i dag.


Mao. handler klima-tingen om den måde vi lever og arbejder på. - Lad os derfor for en stund se på akademikerstanden, der med deres minutiøse og mikroskopiske fornuft har analyseret sig frem til, at verden går under, såfremt der ikke betales mange flere penge til klima-forskningen…


Behøver jeg, at sige mere?


Nå, ok, det gør jeg så. Klima-anliggendet handler ikke om klima, men om den akademisk-politiske og magtbetonede kulturarvs hjernevask af sindet, så det hverken kan se eller høre livet hjerteligt godt. Og videre, at de derfor ikke kan tage deres egne, sandfærdige betragtninger til efterretning, så de kan spyttes ud af livets samfund. - Nej derimod opretholder de egen tilværelse i støvet af dem. Desværre dermed også folkeviddet, ja det stjæler folkeviddets menneskelige opmærksomhed i sin ellers helt naturlig oplysende dagsorden med alt det nære kød i al vort. Klimaet er jo globalt og verdensomspændende, så HVIS vi ikke gør noget, SÅ…, ja så dør vi alle sammen inden ugen er omme!!!


Eller med andre ord, da akademikere jo altså også er søde mennesker, trods alt og derfor også trods deres manglende indsigt i livets oplysende samfunds-foretagende. Jeg siger: Tror I at studentikos og puberitær åndsmåde med sproget udi kendsgerninger, facts, analyser, undersøgelser, rapporter osv. foretaget via en opvækst på overførsels-indkomst betalt af en befolkning på overarbejde i industriernes forureningshelved - tror I, at en sådan sødmælksprut af en tekno-logisk ånd kan oplyse og danne livets bæredygtige vej med mennesket ud af sin ørkenvandring? Og Over heeele verden, ik’ sandt, ja når blot erasmus monteringsmuserne får monteret klima-anlæggene rundt omkring!!!


Faaaarvel, universiteter - eller I er måske begyndt at omvende dem til ORGANITETER indsigt og viden i åndskunnen, kropskunnen, husdyr, husholdning og arbejdet deromkring, så vi kan genopstå som mennesker af vid, arme og ben til at bære et mindre vidensforurenende liv frem…


Nkh. JHM med TAK i al evighed mellem himmel og jord - og da naturligvis ikke mellem universet og universitetet, i sin uendelige verdensfortabelse og angst-projektioner. Nej, gudfrimigvel og vor herre bevare os.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

NÆSTEN. NÆSTEN SLÅR ENHVER LØGN AF HESTEN iiiiiiiihhhh!!!
Loading